Nieuws

Slimme vogels Fotowedstrijd

16 augustus

Het agrarisch landschap verandert en dat raakt de leefomgeving van veel vogelsoorten. Gelukkig zijn er veel organisaties en mensen, waaronder melkveehouders, die zich inzetten voor het behoud van boerenlandvogels. Of je nu een biologisch of gangbaar melkveebedrijf hebt, met veel of minder maatregelen voor boerenlandvogels. Of wanneer je als vrijwilliger weidevogels monitort voor de boeren in jouw regio, of als burger streekproducten koopt bij de boer. Het mooie is dat iedereen op zijn of haar eigen manier een steentje (of een kei) bijdraagt!

Doe mee met de Slimme vogels Fotowedstrijd en laat zien wat zorg voor boerenlandvogels voor jou betekent! 

Slimmevogels.net roept agrarisch ondernemers en burgers op hun mooiste, meest unieke of grappigste foto('s) in te sturen. Beelden uit eigen regio of van eigen bedrijf. Ook zó brengen we de inspanningen voor boerenlandvogels in beeld!

 

Wat kun je winnen?

  • De vijf beste foto's winnen een jaarabonnement van Vogelbescherming Nederland, met 5x per jaar het tijdschrift Vogels.
  • De beste foto wint tevens een unieke overnachting naar keuze voor twee personen incl. ontbijt op het boerenerf! (www.boerderijkamers.nl)  

 

De actie loopt t/m zondag 1 oktober. Lees meer op deze pagina.

Deel dit bericht

Terug
Meer nieuws laden