Slimme Vogels regiobijeenkomsten

Medio december openen Hermen en Leanne Spans van Weidevol Natuurboerderij, melkveebedrijf Groot Steinfort van familie Smale en melkveebedrijf van Meeuwis Millenaar de deuren op hun bedrijf en bent u van harte uitgenodigd samen met uw partner of een collega melkveehouder. Zij delen dan wat zij doen voor boerenlandvogels, hoe ze dit slim inpassen in de bedrijfsvoering en wat het oplevert. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte om ook met andere deelnemers ervaringen uit te wisselen en elkaar tips te geven.

We horen daarbij graag hoe het platform Slimme Vogels nog meer voor u van waarde kan zijn. Hoe kunt u via Slimme Vogels beter laten zien wat er gebeurt op uw bedrijf? Welke informatie heeft u nodig? En hoe kunnen we samen meer mensen enthousiast maken voor de boerenlandvogels? Komt u ook?

 

Aanmelden

Meldt u aan voor één van de drie regiobijeenkomsten van het platform Slimme Vogels. Deze regionale ontmoetingen zijn gericht op de agrarische deelnemers aan het platform. Wilt u uw partner of een collega melkveehouder meenemen, dan kunt u dit bij het aanmelden aangeven. Meld u zich dan voor 5 december a.s. aan via het aanmeldformulier op deze pagina.

U bent van harte uitgenodigd op:

  • Woensdag 13 december 2017 van 11.00 uur tot 14.00 uur bij het melkveebedrijf van Meeuwis Millenaar in Dussen.
  • Dinsdag 19 december 2017 van 10.30 uur tot 13.00 uur bij het melkveebedrijf Groot Steinfort van familie Smale in Joppe.
  • Donderdag 21 december 2017 van 10.30 uur tot 13.00 uur bij Hermen en Leanne Spans van Weidevol Natuurboerderij in Zwartsluis.

 

Kies hieronder bij welke regio bijeenkomst u aanwezig wilt zijn en laat uw gegevens achter. Bedankt!

 
 
Gegevens introducee #1
 
Gegevens introducee #2
 
* verplichte velden